Gratulerer med ditt nye phpBB3-forum!

Vi har endelig fått vårt nye forum oppe å gå. Det er meningen at vi skal få det til å bli godt tilpasset vårt behov, og at det vil være et interessant forum og database for daglige behov for våre medlemmer. Vi er takknemlig for innspill og gode ideer på hva vi ønsker på siden. Etter at du har logget deg inn, vil det komme frem et nytt forum under denne teksten.

Bruk registreringen på venstre side, så vil du få tilgang til forumet etter at administrator har godkjent brukernavn og e-post adressen

Gratulerer med ditt nye phpBB3-forum!

Innlegg administrator » 29. Desember 2010 13:44

Dette er et eksempelemne i din phpBB3-installasjon. Alt ser ut til å fungere fint. Du kan slette dette emnet hvis du vil, og fortsette med å sette opp forumstrukturen din. Under installasjonen ble din første kategori og ditt første forum tilegnet et sett med rettigheter for følgende predefinerte brukergrupper: administratorer, søkeroboter, globale moderatorer, gjester, registrerte brukere og registrerte COPPA-brukere. Hvis du velger å slette denne kategorien og dette forumet, så må du ikke glemme å tilegne rettigheter for disse gruppene til alle nye kategorier og forumer du lager, hvis ikke vil det ikke være mulig for noen å se dem (dette er nytt i phpBB 3.0). Det er anbefalt at du heller endrer navn på den allerede eksisterende kategorien og forumet og deretter kopierer rettighetene fra dem når du lager nye kategorier og forum, da dette gjør det enklere for deg nå i begynnelsen. Kos deg med phpBB3, og lykke til med forumet ditt!
administrator
Forumadministrator
 
Innlegg: 17
Registrert: 29. Desember 2010 13:44

Gå til Velkommen til Safeklubben i Subsea 7 sitt nye forum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron

Logg inn

Brukerkontrollpanel

Hvem er i forumet

Det er 1 bruker i forumet: 0 registrerte, ingen skjulte og 1 gjest (Denne informasjonen er basert på aktive brukere de siste 5 minuttene.)
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 143. Dette skjedde 13. Mai 2024 23:31

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest